Om oss

Plan- och byggkonsulterna startades hösten 2019. Efter att tidigare varit verksamma som snickare i över tio år, både som anställda och egenföretagare valde vi att utbilda oss till bygglovshandläggare respektive byggnadsinspektör.

Vi har märkt att det finns ett stort behov av engagerade och pålästa kontrollansvariga samt behov av bygglovshjälp i form av att tolka gällande bestämmelser, lagar och regler, att överklaga beslut som gått den sökande emot, samt att upprätta korrekt ritningsunderlag.

Plan- och byggkonsulterna hjälper privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar med ovanstående för att snabbt och smidigt komma hela vägen från dröm till verklighet.

Varför ska ni anlita oss?

Vi är två drivna killar med erfarenhet från byggbranschen och kommunal verksamhet.

Vi arbetar för att skapa en enkel bygglovsprocess för er utan att tumma på kvalitén.

Vi granskar alltid ert ärende och kontrollerar att det följer alla kraven i bygglagstiftningen. Om ni önskar så granskar vi även ert projekt mot gällande detaljplan. Vi tar hand om dialogen med kommunen, ser till att ert ärende handläggs på ett korrekt sätt och att relevanta handlingar begärs in inför både startbesked och slutbesked.

Kontakta Plan- och byggkonsulterna redan idag för en kostnadsfri offert.
Få svar inom en arbetsdag.

Kontakta oss